AFTENKORT
KØKKENETS ÅBNINGSTIDER: 17.00 – 22.00
SNACKS
Gourmetprodukt på dåse; Blåmuslinger escabeche
citron, mayonnaise Altimanel 95,-
Gourmetprodukt på dåse; Blæksprutte, olivenolie, hvidløg
citron, mayonnaise Altimanel 110,-
Østers, citron
pr. stk. 45,-
Friteret østers, sauce tartare, citron
pr. stk. 50,-
Kroket af øko-gris, chilimayonnaise
2. stk. 42,-
Friteret smelt, mayonnaise, citron
55,-
Charcuteri bræt
Ølpølse fra Als Augustus gourmetskinke Italiensk trøffelsalami 135,-
Saltede mandler
30,-
Sorte oliven
30,-
FORRETTER
Laks fra Rosengården
agurk, radise, malt 135,-
Grønne asparges
pocheret æg, hollandaise med piment d’espelette 155,-
Jomfruhummer
fennikel, hummerskum, portulak 155,-
Cæsarsalat
confiteret unghøne, Cæsardressing, croutons, parmesanost lille 115,- / stor 155,-
HOVEDRETTER
Perlebyg-Otto
artiskokker, bøgehatte, citron, ”Gammel Knas” ost 185,-
Rørt steak-tatar
økologisk dansk kødkvæg, urter, tatarsauce, cornichon, dijonnaise, salat, pommes frites 225,-
Stegt lyssej
blomkål i variation, sauce på fiskefond og soya 255,-
Hopballe kylling
gulerod, ærter, sauce på kærnemælk, gulerod og brunet smør 295,-
Ribeye steak
confiterede hvidløg, salat, pommes frites, bearnaise sauce 355,-
BØRNERETTER
kun for børn under 12 år
Fiskefilet
pommes frites, remoulade 95,-
Pasta
kødboller, ketchup 95,-
Vaniljeis
flødeskum, chokoladesauce 85,-
3-RETTERS MENU
Laks fra Rosengården – agurk – radise – malt
Hopballe kylling – gulerod – ærter – sauce på kærnemælk, gulerod og brunet smør
Citrus panna cotta – danske jordbær – hyldeblomst – jordbærsorbet
395,-
5-RETTERS MENU
Laks fra Rosengården – agurk – radise – malt
Jomfruhummer – fennikel – hummerskum – portulak
Grønne asparges – pocheret æg – hollandaise med piment d’espelette
Hopballe kylling – gulerod – ærter – sauce på kærnemælk, gulerod og brunet smør
Citrus panna cotta – danske jordbær – hyldeblomst – jordbærsorbet
545,-
3-GRØNNE RETTER
Grønne asparges – pocheret æg – hollandaise med piment d’espelette
Perlebyg-Otto – artiskokker – bøgehatte – citron
Citrus panna cotta – danske jordbær – hyldeblomst – jordbærsorbet
395,-
VINMENU
3 glas vin 275,-
5 glas vin 425,-
MATHISEN OPLEVELSEN
Champagne
Forædlet gourmetgris, umodne ferskner, oliven
5-retters menu
Vinmenu
Filtreret vand
Kaffe
Chokolade
998,-
KAFFE / TE
Latte 45,-
Cappuccino 45,-
Cortado 43,-
Macchiato 43,-
Db. Espresso 38,-
Americano 38,-
Assorteret te 43,-
OST & DESSERT
Tre europæiske oste
sorte oliven, kompot, knækbrød, rugbrød 115,-
Fem europæiske oste
sorte oliven, kompot, knækbrød, rugbrød 135,-
Citrus panna cotta
danske jordbær, hyldeblomst, jordbærsorbet 110,-
Mathisens ”gammeldags”
æblekage knust makron, æblekompot, flødeskum 99,-
Hjemmelavet chokoladebrud og småkager
69,-