MENUKORT
KØKKENETS ÅBNINGSTID 17.00 – 22.00
SNACKS
Østers naturel og citron, 1 eller 3 stk.
45/120
Østers i 3 variationer
125
Skagenskinke, trøffelsalami, lomo, dijonnaise, brød og smør
155
Kroket af øko gris, chilimayonnaise
2 stk. 45
Sprød vaffel, tatar, trøffelmayonnaise
45
Saltede mandler
45
Nicosia oliven
45
FORRET
Rimmet torsk, tomater i variation og karse
145
Ravioli med svampe og spinat, dertil sauce nage
145
Cæsarsalat, kylling, Cæsardressing, croutons og parmesanost
155
HOVEDRET
Langtidstilberedt kalv, gulerødder, svampe, majs og svampesauce
265
Ribeye, hvidløg og bearnaisesauce
Vælg mellem pommes frites eller nye kartofler
375
Rørt tatar med små salater og pommes frites
195
Stegt fisk, spidskål, fennikel og hummerbisque
255
SIDES
Surdejsbrød og økologisk smør
25
Pommes frites med aioli
35
Nye kartofler
45
Salat
45
MATHISEN OPLEVELSEN
– KØKKENET SAMMENSÆTTER –
VÆLGES AF HELE BORDET & BESTILLES INDEN KL. 20:00
Glas champagne
Snacks
4-retters menu
4 glas vinmenu
Surdejsbrød, økologisk smør
Filtreret vand
Kaffe
Sødt
995
3-RETTERS MENU
MED SURDEJSBRØD & ØKOLOGISK SMØR
Rimmet torsk, tomater i variation og karse
Langtidstilberedt kalv, gulerødder, svampe, majs og svampesauce
Æblekompot, crumble og yoghurtsorbet
465
4-RETTERS MENU
MED SURDEJSBRØD & ØKOLOGISK SMØR
BESTILLES INDEN KL. 20:00
Rimmet torsk, tomater i variation og karse
Ravioli med svampe og spinat, dertil sauce nage
Langtidstilberedt kalv, gulerødder, svampe, majs og svampesauce
Æblekompot, crumble og yoghurtsorbet
585
OST / SØDT
3/5 oste, kompot, oliven og knækbrød
125 / 155
Æblekompot, crumble og youghurtsorbet
125
Mørk chokolademousse, blommer og blommesorbet
125
Chokoladebrud og småkager
69
BØRNERETTER
for børn under 12 år
Fiskefilet, pommes frites og remoulade
95
Italienske kødboller i tomatsauce og tagliatelle
95
Æblekompot og vaniljeis
95