MENUKORT

KØKKENETS ÅBNINGSTID 17.00 – 22.00

SNACKS

Perle blanche østers, citron, vinaigrette
Pr. stk. 45 – 3. stk. 120

Østers i 3 variationer, grillet, naturel, friteret
125

10 gr. / 30 gr. Gold caviar, sprødt rugbrød, creme fraiche, løg
215 / 395

Charcuteri, lufttørret skinke, ølpølse, trøffelpølse, dijonnaise, brød, smør
155

Kroket af øko gris, pebermayonnaise
2 stk. 45

Vaffel, tatar, citrus, pebermayonnaise
45

Saltede mandler
45

Sorte oliven
45

VI ANBEFALER 3 – 4 RETTER

MINDRE RETTER

Yakitori-grillet laks, kinaradise, hvid soyasauce
155

Tortellini, kammusling, jordskok, parmesan – Kan også bestilles som vegetar
155

Rørt tatar, tomat, peberrod, vesterhavsost, kartoffel
155

Chevre chaud, salater, crouton, valnøddevinaigrette, sylt
155

LIDT STØRRE RETTER

Okse onglet, saltbagt rødbede, solbær, luftig ægte sauce
175

Saltbagte rødbeder, brunet smør, solbær, hasselnødder, trøffel, ægte sauce
175

Stegt fisk, blomkål, muslingesauce med noilly prat
175

Farseret kylling fra hopballe mølle, gulerod, stuvet spinat
175

SIDES

Surdejsbrød, økologisk smør
25

Pommes frites
55

Kartoffelkompot
55

Revet trøffel
45

Salat
45

Aioli, estragon dip
20

MATHISEN OPLEVELSEN
– KØKKENET SAMMENSÆTTER –
VÆLGES AF HELE BORDET
Glas champagne
Snacks
4 retters menu
4 glas vinmenu
Surdejsbrød, økologisk smør
Filtreret vand
Kaffe
Sødt
Pr. pers. 1195

OST / SØDT

Udvalg af oste 3 / 5
125 / 155

Citronfromage, lemon curd, kumquats, vaniljeis, brændt marengs
125

Chokolade bavarois, jordskok, appelsin, kaffe
125

Chokoladebrud, småkager
69

BØRNERETTER
kun for børn under 12 år

Fiskefilet, pommes frites, remoulade
105

Pasta, kødboller, ketchup
105

3 slags is, chokoladesauce
95