AFTENKORT

KØKKENETS ÅBNINGSTIDER: 17.00 – 22.00

SNACKS

Gourmetprodukt på dåse; Blåmuslinger escabeche
citron, mayonnaise Altimanel 95,-

Gourmetprodukt på dåse; Blæksprutte, olivenolie, hvidløg
citron, mayonnaise Altimanel 110,-

Østers, citron
pr. stk. 45,-

Friteret østers, sauce tartare, citron
pr. stk. 50,-

Kroket af øko-gris, chilimayonnaise
2. stk. 42,-

Friteret smelt, mayonnaise, citron
55,-

Charcuteri bræt
Ølpølse fra Als Augustus gourmetskinke Italiensk trøffelsalami 135,-

Saltede mandler
30,-

Sorte oliven
30,-

FORRETTER

Laks fra Rosengården
agurk, radise, malt 135,-

Grønne asparges
pocheret æg, hollandaise med piment d’espelette 155,-

Jomfruhummer
fennikel, hummerskum, portulak 155,-

Cæsarsalat
confiteret unghøne, Cæsardressing, croutons, parmesanost lille 115,- / stor 155,-

HOVEDRETTER

Perlebyg-Otto
artiskokker, bøgehatte, citron, ”Gammel Knas” ost 185,-

Rørt steak-tatar
økologisk dansk kødkvæg, urter, tatarsauce, cornichon, dijonnaise, salat, pommes frites 225,-

Stegt lyssej
blomkål i variation, sauce på fiskefond og soya 255,-

Hopballe kylling
gulerod, ærter, sauce på kærnemælk, gulerod og brunet smør 295,-

Ribeye steak
confiterede hvidløg, salat, pommes frites, bearnaise sauce 355,-

BØRNERETTER
kun for børn under 12 år

Fiskefilet
pommes frites, remoulade 95,-

Pasta
kødboller, ketchup 95,-

Vaniljeis
flødeskum, chokoladesauce 85,-

3-RETTERS MENU

Laks fra Rosengården – agurk – radise – malt
Hopballe kylling – gulerod – ærter – sauce på kærnemælk, gulerod og brunet smør
Citrus panna cotta – danske jordbær – hyldeblomst – jordbærsorbet
395,-

5-RETTERS MENU

Laks fra Rosengården – agurk – radise – malt
Jomfruhummer – fennikel – hummerskum – portulak
Grønne asparges – pocheret æg – hollandaise med piment d’espelette
Hopballe kylling – gulerod – ærter – sauce på kærnemælk, gulerod og brunet smør
Citrus panna cotta – danske jordbær – hyldeblomst – jordbærsorbet
545,-

3-GRØNNE RETTER

Grønne asparges – pocheret æg – hollandaise med piment d’espelette
Perlebyg-Otto – artiskokker – bøgehatte – citron
Citrus panna cotta – danske jordbær – hyldeblomst – jordbærsorbet
395,-

VINMENU

3 glas vin 275,-
5 glas vin 425,-

MATHISEN OPLEVELSEN

Champagne
Forædlet gourmetgris, umodne ferskner, oliven
5-retters menu
Vinmenu
Filtreret vand
Kaffe
Chokolade
998,-

KAFFE / TE

Latte 45,-
Cappuccino 45,-
Cortado 43,-
Macchiato 43,-
Db. Espresso 38,-
Americano 38,-
Assorteret te 43,-

OST & DESSERT

Tre europæiske oste
sorte oliven, kompot, knækbrød, rugbrød 115,-

Fem europæiske oste
sorte oliven, kompot, knækbrød, rugbrød 135,-

Citrus panna cotta
danske jordbær, hyldeblomst, jordbærsorbet 110,-

Mathisens ”gammeldags”
æblekage knust makron, æblekompot, flødeskum 99,-

Hjemmelavet chokoladebrud og småkager
69,-