MENUKORT

KØKKENETS ÅBNINGSTID 17.00 – 22.00

SNACKS

Østers naturel og citron, 1 eller 3 stk.
45/120

Østers i 3 variationer
125

Skagenskinke, trøffelsalami, lomo, dijonnaise, brød og smør
155

Kroket af øko gris, chilimayonnaise
2 stk. 45

Sprød vaffel, tatar, trøffelmayonnaise
45

Saltede mandler
45

Nicosia oliven
45

FORRET

Rimmet torsk, tomater i variation og karse
145

Ravioli med svampe og spinat, dertil sauce nage
145

Cæsarsalat, kylling, Cæsardressing, croutons og parmesanost
155

HOVEDRET

Langtidstilberedt kalv, gulerødder, svampe, majs og svampesauce
265

Ribeye, hvidløg og bearnaisesauce

Vælg mellem pommes frites eller nye kartofler
375

Rørt tatar med små salater og pommes frites

195

Stegt fisk, spidskål, fennikel og hummerbisque
255

SIDES

Surdejsbrød og økologisk smør
25

Pommes frites med aioli
35

Nye kartofler
45

Salat
45

MATHISEN OPLEVELSEN
– KØKKENET SAMMENSÆTTER –
VÆLGES AF HELE BORDET & BESTILLES INDEN KL. 20:00

Glas champagne
Snacks
4-retters menu
4 glas vinmenu
Surdejsbrød, økologisk smør
Filtreret vand
Kaffe
Sødt
995

3-RETTERS MENU
MED SURDEJSBRØD & ØKOLOGISK SMØR

Rimmet torsk, tomater i variation og karse

Langtidstilberedt kalv, gulerødder, svampe, majs og svampesauce

Æblekompot, crumble og yoghurtsorbet

465

4-RETTERS MENU
MED SURDEJSBRØD & ØKOLOGISK SMØR
BESTILLES INDEN KL. 20:00

Rimmet torsk, tomater i variation og karse

Ravioli med svampe og spinat, dertil sauce nage

Langtidstilberedt kalv, gulerødder, svampe, majs og svampesauce

Æblekompot, crumble og yoghurtsorbet


585

OST / SØDT

3/5 oste, kompot, oliven og knækbrød
125 / 155

Æblekompot, crumble og youghurtsorbet
125

Mørk chokolademousse, blommer og blommesorbet

125

Chokoladebrud og småkager
69

BØRNERETTER
for børn under 12 år

Fiskefilet, pommes frites og remoulade
95

Italienske kødboller i tomatsauce og tagliatelle
95

Æblekompot og vaniljeis
95