MENUKORT
KØKKENETS ÅBNINGSTID 17.00 – 22.00
SNACKS
Pr. stk. 45 – 3. stk. 120
Østers i 3 variationer, grillet, naturel, friteret
125
10 gr. / 30 gr. Gold caviar, sprødt rugbrød, creme fraiche, løg
215 / 395
Charcuteri, lufttørret skinke, ølpølse, trøffelpølse, dijonnaise, brød, smør
155
Kroket af øko gris, pebermayonnaise
2 stk. 45
Vaffel, tatar, citrus, pebermayonnaise
45
Saltede mandler
45
Sorte oliven
45
VI ANBEFALER 3 – 4 RETTER
MINDRE RETTER
Yakitori-grillet laks, kinaradise, hvid soyasauce
155
Tortellini, kammusling, jordskok, parmesan – Kan også bestilles som vegetar
155
Rørt tatar, tomat, peberrod, vesterhavsost, kartoffel
155
Chevre chaud, salater, crouton, valnøddevinaigrette, sylt
155
LIDT STØRRE RETTER
Okse onglet, saltbagt rødbede, solbær, luftig ægte sauce
175
Saltbagte rødbeder, brunet smør, solbær, hasselnødder, trøffel, ægte sauce
175
Stegt fisk, blomkål, muslingesauce med noilly prat
175
Farseret kylling fra hopballe mølle, gulerod, stuvet spinat
175
SIDES
Surdejsbrød, økologisk smør
25
Pommes frites
55
Kartoffelkompot
55
Revet trøffel
45
Salat
45
Aioli, estragon dip
20
MATHISEN OPLEVELSEN
– KØKKENET SAMMENSÆTTER –
VÆLGES AF HELE BORDET
Glas champagne
Snacks
4 retters menu
4 glas vinmenu
Surdejsbrød, økologisk smør
Filtreret vand
Kaffe
Sødt
Pr. pers. 1195
OST / SØDT
Udvalg af oste 3 / 5
125 / 155
Citronfromage, lemon curd, kumquats, vaniljeis, brændt marengs
125
Chokolade bavarois, jordskok, appelsin, kaffe
125
Chokoladebrud, småkager
69
BØRNERETTER
kun for børn under 12 år
Fiskefilet, pommes frites, remoulade
105
Pasta, kødboller, ketchup
105
3 slags is, chokoladesauce
95