MENUKORT
KØKKENETS ÅBNINGSTID 11.30 – 15.00
Østers naturel og citron, 1 eller 3 stk.
45/120
Østers i tre variationer
125
Skagenskinke, trøffelsalami, lomo, dijonnaise, brød og øko smør
155
Kroket af gris med chilimayonnaise
2 stk. 45
Vaffel med tatar og trøffelmayonnaise
45
Saltede mandler
45
Nicocia oliven
45
(Serveres over flere gange)
LILLE MENU
Hvide sild, karrysalat, kapers, æble og peberrod
Fiskefilet, remoulade, citron, ribs og dild
Confiteret andelår, syltet rødkål, kartofler og andesauce
To oste, Mathisens julekompot og knækbrød
295
+ Mathisens risalamande, 55
STOR MENU
Hvide sild, karrysalat, kapers, æble og peberrod
Fiskefilet, remoulade, citron, ribs og dild
Gravad laks med rævesauce, dild og fennikel
Økologiske æg, håndpillede rejer, citronmayo og karse
Frikadeller, leverpostej, rugbrød og sylt
Confiteret andelår, syltet rødkål, kartofler og andesauce
To oste, Mathisens julekompot og knækbrød
395
+ Mathisens risalamande, 55
Kuller, rejesalat af håndpillede rejer og grillet citron
95
Kyllingesalat på smørristet franskbrød, syltede svampe
og sprødt kyllingeskind
95
Roastbeef, Karl Johan-remoulade, agurk og jordskokkechips
95
Klassisk tatar, æggeblomme, pickles og peberrod
125
Omelet af økoæg, Skagenskinke, salater, Vesterhavsost og rugbrød
145
Cæsarsalat med kylling, croutoner, parmesan og Cæsardressing
155
Sprød fiskefilet, fiskerillette, håndpillede rejer, citron
og smørristet franskbrød
195
Ribeye, hvidløg og bearnaisesauce
(Vælg mellem pommes frites eller kartoffelkompot)
375
Rørt tatar med små salater og pommes frites
195
Surdejsbrød og øko smør
25
Pommes frites med aioli
35
Kartoffelkompot
45
3 / 5 oste, kompot, oliven og knækbrød
125 / 155
Klassisk æblekage
95
Hvid chokoladeparfait, kirsebær, brunkagecrumble og estragon
125
Chokoladebrud og småkager
69
Tre hjemmestegte æbleskiver og Mathisens julekompot
65
Gløgg
65
Æbleskiver og gløgg eller varm kakao med flødeskum
100
Fiskefilet, pommes frites og remoulade
95
Italienske kødboller i tomatsauce og tagliatelle
95
Æblekompot og vaniljeis
95