MENUKORT
KØKKENETS ÅBNINGSTID 11.30 – 15.00
SNACKS
Østers naturel og citron, 1 eller 3 stk.
45/120
Østers i tre variationer
125
Kroket af gris og chilimayonnaise
2. stk. 45
Skagenskinke, trøffelsalami, lomo, dijonnaise, brød og smør
155
Saltede mandler
45
Nicosia oliven
45
Kuller, rejesalat af håndpillede rejer og grillet citron
95
Kyllingesalat på smørristet franskbrød, syltede svampe og sprødt kyllingeskind
95
Svampe ala creme og friteret salvie på smørristet franskbrød
95
Æggesalat, agurk og peberrod
95
Klassisk tatar, æggeblomme, pickles og peberrod
125
Roastbeef, Karl Johanremoulade, agurk og jordskokkechips
95
FROKOSTRETTER
Omelet af øko-æg, Skagenskinke, salater, tomat, vesterhavsost m. rugbrød
145
Cæsarsalat, kylling, Cæsardressing, croutons, parmesanost
155
Sprød fiskefilet, fiskerillette, håndpillede rejer, citron og smørristet franskbrød
195
Ribeye, hvidløg og bearnaisesauce
Vælg mellem pommes frites eller nye kartofler
375
Rørt tatar med små salater og pommes frites
195
SIDES
Surdejsbrød og økologisk smør
25
Pommes frites med aioli
35
OST / SØDT
3/5 oste, kompot, oliven og knækbrød
125 / 155
Mørk chokolademousse, blommer og blommesorbet
125
Gammeldags æblekage
95
Chokoladebrud og småkager
69
BØRNERETTER
for børn under 12 år
Fiskefilet, pommes frites og remoulade
95
Italienske kødboller i tomatsauce og tagliatelle
95
Æblekompot og vaniljeis
95