MENUKORT

KØKKENETS ÅBNINGSTID 11.30 – 15.00

SNACKS

Perle blanche østers, citron, vinaigrette
pr. stk. 45 – 3. stk. 120

Østers i 3 variationer, grillet, naturel, friteret
125

Kroket af øko gris, pebermayonnaise
2. stk. 45

Charcuteri, lufttørret skinke, ølpølse, trøffelpølse, dijonnaise, brød, smør
155

Saltede mandler
45

Sorte oliven
45

SMØRREBRØD
VI ANBEFALER 2 STYKKER PR. PERS.

Æg, håndpillede rejer, citronmayonnaise, bagte syltede tomater, radise
105

Hønsesalat på smørristet franskbrød, peberbacon, sylt
105

Rødspætte, remoulade, fennikel, citron, urter
105

Roastbeef, remoulade, drueagurk, jordskok, revet peberrod
105

Kartofler, urtemayonnaise, syltede salatløg, chips
105
(Skagenskinke +10)

Klassisk tatar, æggeblomme, pickles, peberrod
125

FROKOSTRETTER

Omelet maison, skinke, salater, tomat, vesterhavsost
155

Salade chevre chaud, croutons, valnøddevinaigrette, sylt
155

Røget laks, stuvet spinat, sylt, urter
155

Sprød fiskefilet, fiskerilette, håndpillede rejer, citron, grillet brød
195

Okse onglet, saltbagt rødbede, blomkål, pebersauce
175

SIDES

Surdejsbrød, økologisk smør
25

Pommes frites
55

Revet trøffel
45

Aioli, estragon dip
20

OST / SØDT

Udvalg af oste 3 / 5
125 / 155

Citronfromage, lemon curd, kumquats, vaniljeis, brændt marengs
125

Chokolade bavarois, jordskok, appelsin, kaffe
125

BØRNERETTER
kun for børn under 12 år

Fiskefilet, pommes frites, remoulade
105

Pasta, kødboller, ketchup
105

3 slags is, chokoladesauce
95

EFTERMIDDAGSKAGE 11.30 – 16.00

Medalje, hvid chokolade, syltede bær, namelaka
75