MENUKORT

KØKKENETS ÅBNINGSTID 11.30 – 15.00

 

SNACKS

Østers naturel og citron, 1 eller 3 stk.

45/120

Østers i tre variationer
125

Kroket af gris og chilimayonnaise
2. stk. 45

Skagenskinke, trøffelsalami, lomo, dijonnaise, brød og smør
155

Vaffel med tatar og trøffelmayonnaise
45

Saltede mandler
45

Nicosia oliven
45

SMØRREBRØD

Kuller, rejesalat af håndpillede rejer og grillet citron
95

Kyllingesalat på smørristet franskbrød, syltede svampe og sprødt kyllingeskind
95

Svampe ala creme og friteret salvie på smørristet franskbrød
95

Æggesalat, agurk og peberrod
95

Klassisk tatar, æggeblomme, pickles og peberrod
125

Roastbeef, Karl Johanremoulade, agurk og jordskokkechips
95

FROKOSTRETTER

Omelet af øko-æg, Skagenskinke, salater, tomat, vesterhavsost m. rugbrød
145

Cæsarsalat, kylling, Cæsardressing, croutons, parmesanost
155

Sprød fiskefilet, fiskerillette, håndpillede rejer, citron og smørristet franskbrød
195

Ribeye, hvidløg og bearnaisesauce

Vælg mellem pommes frites eller nye kartofler
375

Rørt tatar med små salater og pommes frites
195

SIDES

Surdejsbrød og økologisk smør
25

Pommes frites med aioli
35

OST / SØDT

3/5 oste, kompot, oliven og knækbrød
125 / 155

Mørk chokolademousse, blommer og blommesorbet
125

Gammeldags æblekage
95

Chokoladebrud og småkager
69

BØRNERETTER
for børn under 12 år

Fiskefilet, pommes frites og remoulade
95

Italienske kødboller i tomatsauce og tagliatelle
95

Æblekompot og vaniljeis
95