JULEMENU UD AF HUSET

JULEMENU 1:

Dildmarineret sild med kapers, rødløg og kogt æg

Pandestegt rødspættefilet med rugmel, remoulade og citron (leveres kold)

Koldrøget laks med æggestand

Leverpostej bacon og ristede svampe

Frikadeller med sprød kålsalat, kerner & tranebær

Stegt andelår med rødkål og svesker

To gode oste med kompot og oliven              

Risalamande med kirsebærsauce

Brød, smør og knækbrød

325,- pr. person

JULEMENU 2:

Modnede sild m. sennepscreme og kogt æg

Røget laks med bagt rødbede, rygeostcreme og grønne urter

Rilette af dansk gris, cornichons og urter

Confiteret andelår m. timian

Andesauce

Hjemmelavet rødkål

Ristede kartofler

Bagt græskarsalat med kerner

Grønkålssalat med vinaigrette og nødder

Risalamande med kirsebærsauce

325,- pr. person

Tilkøb Dronning Victoria med blommekompot og knækbrød (+55,-)

Min. 4 kuverter

Bestilles min. 5 dage i forvejen

Betaling skal foregå ved bestilling

BRASSERIE MATHISEN
Torvegade 11 · DK-8900 Randers C
+45 8711 3068 · hr@hotel-randers.dk