JULEMENU UD AF HUSET
JULEMENU 1:
Dildmarineret sild med kapers, rødløg og kogt æg
Pandestegt rødspættefilet med rugmel, remoulade og citron (leveres kold)
Koldrøget laks med æggestand
Leverpostej bacon og ristede svampe
Frikadeller med sprød kålsalat, kerner & tranebær
Stegt andelår med rødkål og svesker
To gode oste med kompot og oliven
Risalamande med kirsebærsauce
Brød, smør og knækbrød
–
325,- pr. person
–
JULEMENU 2:
Modnede sild m. sennepscreme og kogt æg
Røget laks med bagt rødbede, rygeostcreme og grønne urter
Rilette af dansk gris, cornichons og urter
Confiteret andelår m. timian
Andesauce
Hjemmelavet rødkål
Ristede kartofler
Bagt græskarsalat med kerner
Grønkålssalat med vinaigrette og nødder
Risalamande med kirsebærsauce
–
325,- pr. person
Tilkøb Dronning Victoria med blommekompot og knækbrød (+55,-)
–
Min. 4 kuverter
Bestilles min. 5 dage i forvejen
Betaling skal foregå ved bestilling
BRASSERIE MATHISEN
Torvegade 11 · DK-8900 Randers C
+45 8711 3068 · hr@hotel-randers.dk