MENUKORT

KØKKENETS ÅBNINGSTID 11.30 – 15.00

 

SNACKS

Østers naturel og citron, 1 eller 3 stk.

45/120

Østers i tre variationer

125

Skagenskinke, trøffelsalami, coppa, dijonnaise, brød og øko smør

155

Kroket af gris med chilimayonnaise

2 stk. 45

Vaffel med tatar og trøffelmayonnaise

45

Saltede mandler

45

Nicocia oliven 

45

SMØRREBRØD

Kartofler, sauce tartare, pommes allumette og urter

95

Friteret kuller, rejesalat af håndpillede rejer og dild 

105

Røget ørred fra Ådal, røræg med brunet smør,
ørredrogn og forårsløg

105

Roastbeef, estragoncreme, bagte og syltede tomater og friterede løg 

105

Kyllingesalat på smørristet franskbrød, bacon,
syltet selleri og karse

105 

Klassisk tatar, æggeblomme, pickles og peberrod

125

FROKOSTRETTER

Omelet af økoæg, Skagen Skinke, salater, Vesterhavsost og rugbrød

145

Salade Nicoise med grillet tun, æg, oliven, bagt tomat, vinaigrette og croutoner

155

Cæsarsalat med kylling, croutoner, parmesan og Cæsardressing

155

Mathisens fiskeanretning
Friteret kuller, fiskerillette, håndpillede rejer, citron og smørristet franskbrød

195

Rørt tatar med små salater og pommes frites

195

SIDES

Surdejsbrød og øko smør

25

Pommes frites med aioli

35

Nye kartofler 

45

Salat 

45

OST OG SØDT

3 / 5 oste, kompot, oliven og knækbrød

125 / 155

Klassisk æblekage

95

Kefirfromage med rabarber og vanilje 

125

Chokoladebrud og småkager

69

BØRNERETTER

Fiskefilet, pommes frites, remoulade og snackgrønt 

95

Mathisens lasagne og snackgrønt 

95

Æblekompot og vaniljeis

95

Vaffel med vaniljeis og chokolade 

95