MENUKORT

KØKKENETS ÅBNINGSTIDER
Man – tors 17.00 – 21.30
Fre – lør 17.00 – 22.00

Vores menuer er sammensat efter årstidens råvarer, og vi prioriterer at bruge grønt fra lokale, økologiske leverandører såsom Morgendagens Grøntsager. Det betyder, at enkelte elementer kan variere afhængigt af, hvad vi kan få leveret på dagen.

SNACKS

Østers naturel og citron, 1 eller 3 stk.

45 / 120

Østers i tre variationer

125

Skagenskinke, trøffelsalami, coppa, dijonnaise, brød og øko smør

155

Kroket af øko gris og chilimayonnaise

2 stk. 45

Vaffel med tatar og trøffelmayonnaise
45

Saltede mandler

45

Nicocia oliven

45

MATHISEN OPLEVELSEN

Vælges af hele bordet og bestilles senest kl. 20.00

Glas champagne

Snacks

4-retters menu

Tilpasset vinmenu

Surdejsbrød og øko smør

Filtreret vand

Kaffe og sødt

995

3-RETTERS MENU

Hvide asparges, håndpillede rejer, brøndkarse og Sauce Mousseline

Farseret kyllingebryst, vol-au-vent, spinat, forårsløg og Sauce Supreme

Kefirfromage med rabarber og vanilje 

Surdejsbrød og øko smør 

465

4-RETTERS MENU

Hvide asparges, håndpillede rejer, brøndkarse og Sauce Mousseline

Nye, danske kartofler, ærter, løvstikke og sauce på ask 

Farseret kyllingebryst, vol-au-vent, spinat, forårsløg og Sauce Supreme

Kefirfromage med rabarber og vanilje 

Surdejsbrød og øko smør

585

TILKØB VINMENU

3 glas – 275

4 glas – 345 

 

FORRETTER

Hvide asparges, håndpillede rejer, brøndkarse og Sauce Mousseline

155

Nye, danske kartofler, ærter, løvstikke og sauce på ask 

145

Cæsarsalat med kylling, croutoner, parmesan og Cæsardressing

155

Salade Nicoise med grillet tun, æg, oliven, bagt tomat og croutoner

155

HOVEDRETTER

Farseret kyllingebryst, vol-au-vent, spinat, forårsløg og Sauce Supreme

265

Ribeye, hvidløg og bearnaisesauce
(Vælg mellem pommes frites eller nye kartofler) 

375

Grillet ørred fra Ådal, spinat, asparges og Sauce Nage med
urter og ørredrogn

255

Rørt tatar med små salater og pommes frites

195

SIDES

Surdejsbrød og øko smør 

25

Pommes frites med aioli

35

Nye kartofler 

45

Salat 

45

 

OST OG SØDT

3 / 5 oste, kompot, oliven og knækbrød

125 / 155

Kefirfromage med rabarber og vanilje 

125

Hvid chokolademousse, saltet karamel, peberrodsis og marengs 

125

Chokoladebrud og småkager

69

BØRNERETTER

Fiskefilet, pommes frites, remoulade og snackgrønt

95

Mathisens lasagne og snackgrønt

95

Æblekompot og vaniljeis

95

Vaffel med vaniljeis og chokolade 

95