MENUKORT

KØKKENETS ÅBNINGSTIDER
Man – ons 17.00 – 21.00
Tor – lør 17.00 – 22.00

SNACKS

Østers naturel og citron, 1 eller 3 stk.

45 / 120

Østers i tre variationer

125

Skagenskinke, trøffelsalami, coppa, dijonnaise, brød og øko smør

155

Kroket af øko gris og chilimayonnaise

2 stk. 45

Vaffel med tatar og trøffelmayonnaise
45

Saltede mandler

45

Nicocia oliven

45

MATHISEN OPLEVELSEN

Vælges af hele bordet og bestilles senest kl. 20.00

Glas champagne

Snacks

4-retters menu

Tilpasset vinmenu

Surdejsbrød og øko smør

Filtreret vand

Kaffe og sødt

995

3-RETTERS MENU

Tempereret lys fisk, muslinger, muslingesuppe og dild 

Braiseret okse, selleri i variation og sauce med røget marv 

Saltet karamelmousse, havtornsorbet og crumble 

399,- 

TILKØB VINMENU

3 glas – 275

4 glas – 345 

 

FORRETTER

Tempereret lys fisk, muslinger, muslingesuppe og dild 

145

Cæsarsalat med kylling, croutoner, parmesan og Cæsardressing

155

Salade Nicoise med grillet tun, æg, oliven, bagt tomat og croutoner

155

HOVEDRETTER

Braiseret okse, selleri i variation og sauce med røget marv

265

Ribeye, hvidløg og bearnaisesauce
(Vælg mellem pommes frites eller kartoffelkompot) 

375

Stegt hvid fisk, gulerødder, hasselnødder og soyasauce

255

Rørt tatar med små salater og pommes frites

195

SIDES

Surdejsbrød og øko smør 

25

Pommes frites med aioli

35

Kartoffelkompot

45

Salat 

45

 

OST OG SØDT

3 / 5 oste, kompot, oliven og knækbrød

125 / 155

Mandeltærte, vaniljeis og æbler 

125

Saltet karamelmousse, havtornsorbet og crumble 

125

Chokoladebrud og småkager

69

BØRNERETTER

Fiskefilet, pommes frites, remoulade og snackgrønt

95

Mathisens lasagne og snackgrønt

95

Æblekompot og vaniljeis

95

Vaffel med vaniljeis og chokolade 

95