MENUER

KØKKENETS ÅBNINGSTIDER: 17.00 – 22.00

3-RETTERS MENU

Laks fra Rosengården – agurk – radise – malt
Hopballe kylling – gulerod – ærter – sauce på kærnemælk, gulerod og brunet smør
Citrus panna cotta – danske jordbær – hyldeblomst – jordbærsorbet
395,-

5-RETTERS MENU

Laks fra Rosengården – agurk – radise – malt
Jomfruhummer – fennikel – hummerskum – portulak
Grønne asparges – pocheret æg – hollandaise med piment d’espelette
Hopballe kylling – gulerod – ærter – sauce på kærnemælk, gulerod og brunet smør
Citrus panna cotta – danske jordbær – hyldeblomst – jordbærsorbet
545,-

3-GRØNNE RETTER

Grønne asparges – pocheret æg – hollandaise med piment d’espelette
Perlebyg-Otto – artiskokker – bøgehatte – citron
Citrus panna cotta – danske jordbær – hyldeblomst – jordbærsorbet
395,-

VINMENU

3 glas vin 275,-
5 glas vin 425,-

MATHISEN OPLEVELSEN

Champagne
Forædlet gourmetgris, umodne ferskner, oliven
5-retters menu
Vinmenu
Filtreret vand
Kaffe
Chokolade
998,-